webdesign

Nieuw in versie 2.0

2 nieuwe ontwerpen (full version)

Er zijn twee uitgesproken ontwerpen bijgekomen waarmee u de website een verrassende en eigentijdse opmaak geeft.
 
Ontwerp T3: Je ziet dat websites steeds ruimer worden opgezet. Toonaangevende sites gebruiken tegenwoordig vaak horizontale banen over de breedte van het scherm. Wij vinden dit een mooie opzet, en hebben een ontwerp gemaakt (T3) waarin de content elementen in een brede horizontale baan komen.
 
Ontwerp T5: Nieuw is ook een ontwerp (T5) dat helemaal links is uitgelijnd. Het navigatie menu staat in een zijvlak in de linker bovenhoek van het veld, de content staat daarnaast. Deze opbouw geeft een karaktervolle website die zich sterk onderscheidt.

slider (full version)

Ook de slider is op de schop gegaan. Het is een nog krachtiger onderdeel geworden die u voor verschillende dingen kunt gebruiken.
Tot nu toe konden er alleen afbeeldingen in maar nu kunt u ook een tekst over de afbeelding heen zetten.

Bovendien zijn er 3 verschillende slideropties gekomen. Naast standaardoptie is er een nieuwsslider met aan de rechterkant thumbnails en een korte introductie tekst, en een optie met een tabmenu boven de slider die naar alle items linken. Met een muisklik kiest u per pagina de slideroptie.

SF-webstatistics (full version)

Google Analistics is op dit moment verreweg het beste statistiekprogramma, en het is bovendien gratis. Het is eenvoudig in UP 'N' RUNNING te implementeren en daarom hebben we de SF-webstatistics uitgeschakeld (de oude statistieken zijn nog wel in te zien). Bij de volgende update wordt SF-webstatistics verwijderd.

(8 mei 2012)


pakketten  > update historie  > nieuw in versie 2.0